Oudervereniging

Doelstelling
De oudervereniging biedt de ouders de mogelijkheid om hunGO! ouders ideeën, adviezen en wensen, met betrekking tot alle aspecten van de school, kenbaar te maken en kunnen er terecht met concrete vragen.
Ieder ouder, waarvan het kind ingeschreven is in het Meertalig Atheneum Woluwe (MAW), is van harte welkom!

Werking
De oudervereniging zorgt eveneens voor de vertegenwoordiging van de ouders tijdens de vergaderingen met de directie.
Het nastreven van de harmonische ontwikkeling en schoolopvoeding van de leerlingen is een zeer belangrijk punt voor de goede (samen)werking tussen school en ouders. De oudervereniging sluit zich aan bij het pedagogisch project van het schoolbestuur.

Activiteiten
De oudervereniging organiseert jaarlijks een aantal variërende activiteiten, met als doel de samenwerking tussen ouders (en school) te stimuleren en de uitstraling van de school te bevorderen. Deze activiteiten zijn van informatieve en vormende aard bv.

• Bevorderen van samenwerking tussen school en ouders (Het gebruikt van Smartschool in de school, schoolenquête, vergaderingen van de oudervereniging met de directie, ...)
• Informatief en vormend (vormingsavond voor ouders, “Uw kinderen veilig online”(i.s.m. Child Focus en de gezinsbond), praatcafé “Meertaligheid op school”, bezoek aan het Brussels Parlement, ...)
• Sociaal en bevorderend (beroepenavond voor 5e en 6e jaars, medewerking aan Open Klasdagen, spaghetti-avond, ...)

De ouderwerking is lid van GO! Ouders (de koepel van alle ouderwerking van het gemeenschapsonderwijs) en vergadert ongeveer 4 tot 5 maal op een schooljaar.

Contact: oudervereniging.maw@gmail.com

ma di wo do vr za zo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31