Leerlingenraad

Onze school heeft sinds een aantal jaren een zeer actieve leerlingenraad, onder de deskundige begeleiding van enkele leerkrachten. Hieronder vindt u een voorstelling door de leerlingen zelf.

In de leerlingenraad bespreken we ideeën die ervoor zorgen dat het beter wordt voor de leerlingen op school (schilderen toiletten, heraanleg weggetje, …). Wat we ook doen is projecten organiseren tijdens het schooljaar zoals een bbq, klasfoto’s, valentijnsrozen verkopen, carnavalverkiezing, ... om de leerlingen te entertainen en zodat ze samen leuke momenten kunnen beleven. Ook als er realistische ideeën komen van leerlingen, dan stellen we ze voor tijdens onze wekelijkse vergaderingen. Iedereen is vrij om een voorstel te doen en zal nooit zomaar genegeerd worden. Wat de leerlingenraad ook doet is helpen bij evenementen die door de school worden georganiseerd. We proberen onze aanwezigheid te laten merken zodat iedereen weet dat we bereid zijn om veranderingen te brengen als die nodig zijn.
Onze taken zijn dus niet zo gemakkelijk te definiëren, maar het komt er op neer om er voor de leerlingen te zijn en ze iets te kunnen bieden op verschillende vlakken wat de school betreft.

 

leerlingenraad
ma di wo do vr za zo
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31